Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Bouwkundig Inspecteur

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Bouwkundig Inspecteur in Midden-Drenthe? Voxx Vastgoedmanagement is dan naar jou op zoek. De vacature van Bouwkundig Inspecteur is beschikbaar per 24-05-2024 tot en met 30-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Bouwkundig Inspecteur
Branche Bouw/Installatie, Zakelijke dienstverlening
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 2000 – 3500
Uren p/w 24 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Bouwkundig Inspecteur? Je kunt contact opnemen met Alwin Velthuis op het telefoonnummer 31653895528 of per e-mail via info@voxx-vgm.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Bouwkundig Inspecteur Voxx Vastgoedmanagement 24-05-2024

Andere vacatures