Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Test Engineer / regio Assen / top arbeidsvoorwaarden!

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Test Engineer / regio Assen / top arbeidsvoorwaarden! in Midden-Drenthe? CareerValue is dan naar jou op zoek. De vacature van Test Engineer is beschikbaar per 07-05-2024 tot en met 05-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Test Engineer
Branche ICT
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 4500 – 5500
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten onbekend
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Test Engineer / regio Assen / top arbeidsvoorwaarden!? Je kunt contact opnemen met Tim Vonk op het telefoonnummer 615490856 of per e-mail via tim@careervalue.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Test Engineer / regio Assen / top arbeidsvoorwaarden! CareerValue 07-05-2024

Andere vacatures