Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Business Partner arbeidsbemiddeling - Start je eigen vestiging! -

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Business Partner arbeidsbemiddeling - Start je eigen vestiging! - in Midden-Drenthe? WerkTalent is dan naar jou op zoek. De vacature van Vestigingsmanager Uitzendbureau is beschikbaar per 04-06-2024 tot en met 03-08-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Vestigingsmanager Uitzendbureau
Branche Uitzend/Detachering/W&S
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 3950 – 5000
Uren p/w 36 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Business Partner arbeidsbemiddeling - Start je eigen vestiging! -? Je kunt contact opnemen met Albert van der Vliet Albert van der Vliet op het telefoonnummer 31644526109 of per e-mail via albertvandervliet@mail.werktalent.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Business Partner arbeidsbemiddeling – Start je eigen vestiging! – WerkTalent 04-06-2024

Andere vacatures