Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature QA Complaint officer

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als QA Complaint officer in Midden-Drenthe? Independent Recruiters is dan naar jou op zoek. De vacature van Qa Officer Compliance is beschikbaar per 30-05-2024 tot en met 29-07-2024. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van HBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Qa Officer Compliance
Branche FMCG, Farmacie
Functieniveau Ervaren
Minimaal opleidingsniveau HBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) 5000 – 6000
Uren p/w 32 – 36
Aantal sollicitanten 2
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van QA Complaint officer? Je kunt contact opnemen met Olawale Olukunga op het telefoonnummer 06-22258890 of per e-mail via olawale.31014.572@independentrecruiters.aplitrak.com. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. QA Complaint officer Independent Recruiters 30-05-2024

Andere vacatures