Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Werkvoorbereider Deuren

Redactie Midden-DrentheOnline.nl

De redactie van Midden-DrentheOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Midden-Drenthe aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als Werkvoorbereider Deuren in Midden-Drenthe? Headhuntersteam is dan naar jou op zoek. De vacature van Metalen Ramen-, Deuren-, Kozijnen-, Trappenmaker is beschikbaar per 26-03-2024 tot en met 25-05-2024. De functie is geschikt voor personen die Starter zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder.
Functietitel Metalen Ramen-, Deuren-, Kozijnen-, Trappenmaker
Branche Bouw/Installatie, Techniek
Functieniveau Starter
Minimaal opleidingsniveau MBO
Contractsoort Vast
Salarisindicatie (indien bekend) onbekend – onbekend
Uren p/w 32 – 40
Aantal sollicitanten 1
Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van Werkvoorbereider Deuren? Je kunt contact opnemen met Ben Wentink op het telefoonnummer 038-421 21 18 of per e-mail via b.wentink@headhuntersteam.nl. Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciteren

Deel deze vacature

  1. Vacatures Midden Drenthe
  2. Werkvoorbereider Deuren Headhuntersteam 26-03-2024

Andere vacatures